Hamars kandidater til fylkestingslista

Nominasjonsprosessen i Hedmark Arbeiderparti for å finne kandidater til fylkestingslista 2015 – 2019 er i gang. Hamar Arbeiderparti fremmer forslag på 7 kandidater til nominasjonskomiteen.

Ja til jernbanestasjon i byen og ja til jernbanestasjon ved Vikingskipet

Hamar Arbeiderparti er Hamars største parti og har også ordføreren. Det er helt naturlig at det etterspørres hva vår mening om trasevalg er. Hamar Venstre og Hamar Høyre har alt gjort sine valg, de vil ha jernbanestasjonen ved Vikingskipet. Hamar Arbeiderparti har ikke tatt et slikt valg. Ikke ennå. Vi mener det er mange ubesvarte spørsmål vi må få svar på, før det valget tas. Et leserinnlegg fra Lars Meyer i By og Bygdelista for en tid tilbake, viser at de heller ikke ønsker å ta dette valget før de nødvendige utredninger er tatt.

Programarbeidet er i gang!

Programkomiteen i Hamar Arbeiderparti er i gang med arbeidet. Programmet skal være ferdig og vedtas av medlemsmøtet 3. desember 2014. Nå er vi interessert i dine innspill. Programkomiteen vil involvere bredt i arbeidet med å forme et nytt program for perioden 2015 – 2019.

Medlemsmøte om jernbanetraseer

Styret i Hamar Arbeiderparti inviterer medlemmene til medlemsmøte onsdag 19. mars kl. 18.00 i kommunestyresalen, Hamar rådhus.

 
 

Om siden

Hamar Arbeiderparti er en del av Mitt Arbeiderparti.
Registrer deg for å kommentere, bidra og få oppdateringer.
  • RSS
  • Mer om sonen
  • Del med andre